Man undrar ibland hur världen egentligen ser ut, vem som styr och vad som sägs i maktens korridorer. Denna blogg skall inte handla om politik, men vissa saker ser jag som ett direkt hot mot medborgarna i landet och en svag regering utan ryggrad mot USA som värnar om sina företag till den grad att dem inte böjer sig för att påverka andra regeringar med hot om handelssanktioner och andra åtgärder är ett reellt problem och blandar man in FRA och Ipred så är det i allra högsta grad säkerhetsrelaterat.

Läs gärna på IDGs hemsida om “Piratpartiet: “USA ligger bakom Ipred och FRA“. En mycket intressant och skrämmande artikel. Tyvärr ligger Rick Falkvinges hemsida nere och hans blogg går inte att nå för tillfället, antagligen är väl servern överbelastad av antingen nyfikna läsare… eller?

En blogg som också länkas till är EU parlamentarikern Christian Engströms blogg som dock går att nå: Foliehatten av för Sveriges marionettregering. Här finner ni mer information om de dokument som är som grund för anklagelserna gällande USAs inblandning i Svensk lagstiftning.

—  Johan Ryberg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.