Reaver, det nya verktyget för att attackera accesspunkter/trådlösa routrar med WPS aktiverat och som knäcker de flesta inom 10 timmar har precis släppts som version 1.3 med nya utökade funktioner som tidigare bara fanns i den kommersiella produkten från Tactical Network Solutions. Nytt är att man kan pausa för att senare fortsätta på en viss PIN-kod om man tidigare avbrutit en attack men även hämta hem optimeringar för just den produkten som man för tillfället försöker komma in i för att snabba upp processen.

FOSS-versionen kommer dock inte komma åt den senaste datan då detta kommer släpa efter och för den som snabbt vill få uppdateringar eller ett fint webbgränssnitt får betala för tjänsten.

— Johan Ryberg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.